DMX Bio, Carrière, Vermogen, Juridisch, Belastingfraude, Kinderen, Vrouw, Vriendin - Biografie (2023)

Geboortedatum: 1970, 18 december
Wijzigen: 49 jaar
geboorte geboorte: De Verenigde Staten
Hoogte: 5 voet 11 inch
Naam DMX
Geboortenaam Conde Simmons
Achternaam DMX de hond
Vader Joe Barker
madre Arnette Simmons
nationaliteit Amerikaans
geboorteplaats/stad Mount Vernon, Nova York
Religie Christendom
etniciteit neger
Beroep rapper, acteur
netto waarde - 10 miljoen dollar
oogkleur donker bruin
Haarkleur onmiddellijk
Gewicht kg 81kg
sindsdien bekend Het immense commerciële succes van hun album And Then There Was X uit 1999.
scheiding Tashera Simmons,
Online aanwezigheid Instagram, Twitter, Facebook
muziek groep Hiphop, hiphop-duro
Film Belly, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave, Never Die Alone
tv programma Mad TV, Chappelles Show, Life Changers, Black Ink Crew
Boeken E.A.R.L: De autobiografie van DMX
albums Het is donker en de hel is heet en vlees van mijn vlees bloed van mijn bloed en toen was er X

Earl Simmons, ook wel bekend als DMX, is een Amerikaanse rapper en acteur, vooral bekend van zijn albums.Het is donker en de hel is heet(1998), emToen kwam X(1999). Hij is de eerste rapper in de geschiedenis die in hetzelfde jaar twee nummer één-albums uitbracht, die beide in de Billboard 200 debuteerden. DMX is ook verschenen in films zoalsRomeo moet sterven,Magen,uittredende wonden,Laatste uur, emwieg 2 Pak. Hij publiceerde ook een boek getiteldE.A.R.L: De autobiografie van DMX. DMX haalt vaak de krantenkoppen vanwege zijn betrokkenheid bij verschillende juridische zaken. Nadat hij in maart 2018 was beschuldigd van 14 gevallen van belastingfraude, werd hij veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. Ondanks het behalen van groot succes in zowel de muziek- als de acteerwereld in 2018, is het nettovermogen van DMX min $ 10 miljoen.

Biografie DMX

DMX werd geboren als Earl Simmons op 18 december 1970 in Mount Vernon, New York.Arnette SimmonsemJoe Barker.Hij groeide op in Yonkers, New York.

Over kindertijd gesproken, hij was overtuigd van het geloof van Jehova's getuigen. Hij had een gewelddadige jeugd. Hij werd in de steek gelaten door zijn ouders en groeide op in groepswoningen. DMX werd tijdens zijn tienerjaren regelmatig gearresteerd vanwege zijn criminele activiteiten, waaronder diefstal en vechten. Een keer werd hij zo hard geslagen dat hij zijn tanden verloor.


Albums en liedjes uit de carrière van DMX

DMX begon zijn carrière in de entertainmentindustrie sinds 1991. In 1998 bracht hij zijn eerste soloalbum uit,Het is donker en de hel is heet.Het album kwam binnen op nummer één in de Billboard 200-hitlijst in de Verenigde Staten.


Later bracht hij zijn tweede album uit,Vlees van mijn vlees, bloed van mijn bloedwat ook een groot succes was. Als gevolg hiervan is hij de eerste rapper in de geschiedenis die in hetzelfde jaar twee nummer één albums heeft uitgebracht, die beide debuteerden in de Billboard 200.

verschillende soorten astrologie

Heimat des New Orleans BluesEen bericht gedeeld doorDMX(@dmx) op 20 november 2017 om 23:44 uur PST

Op 21 december 1999 bracht hij zijn derde album uit.En toen was er X.Ben je vrijgezel,feest, hoe heet ik?emWat deze teven willenHet werd erg populair en werd zes keer platina gecertificeerd.

Datzelfde jaar werd hij beschuldigd van dierenmishandeling in Teaneck, New Jersey. Na juridische problemen keerde hij opnieuw terug naar de studio om zijn getitelde vierde album uit te brengen.de grote Depressiedie hij op 23 oktober 2001 publiceerde. Maar in termen van commercieel en kritisch succes was dit album inferieur aan eerdere albums.


Toen hij zijn vijfde album noemdegroot veldIn 2003 kondigde hij aan het publiek aan dat hij van plan was met pensioen te gaan en dat Grand Champ zijn laatste album zou zijn. Hij beëindigde later zijn korte pensionering en kondigde zijn plannen aan om het album op te nemen.Jaar van de Hond... alweer.

Op 28 juni 2016 bracht hij zijn nieuwe nummer uit.rood bloeddie werd geproduceerd door Divine Bars. En na een jaar bracht hij weer een nieuw door Swizz Beats geproduceerd nummer uit met de titelBain Iz erachter.

Hij heeft ook twee prijzen gewonnen voor zijn muziekcarrière, met name in de categorie Favoriete rap-/hiphopartiest in 2000 en 2001.

DMX heeft ook een boek gepubliceerd met de titel:E.A.R.L: De autobiografie van DMXik ben 2003.

Sommige van zijn credits op het scherm omvattenCradle 2 the Grave (2003), Never Die Alone (2004), The Bleeding (2009), Mad TV (2000-2002), DMX: Soul of a Man (2006), Terapia de pareja (2012), Fresh Off The Boat (2015), Zwarte kleurschakeringen (2017).

Hij verscheen ook in de realityshow DMX: Soul of a Man van het BET- kabelnetwerk in 2003.

eigen vermogen van DMX

Een in New York geboren acteur en rapper DMXheeft een negatieve nettowaarde van $ 10 miljoen. Ondanks het enorme succes in de muziek- en acteerwereld in 2018, zijn de totale inkomsten van DMX negatief. Eind juli 2013 vroeg hij faillissement aan bij een rechtbank in Manhattan, waarbij hij beweerde dat hij activa had van ongeveer $ 50.000 en tussen $ 1 miljoen en $ 10 miljoen verschuldigd was aan verschillende schuldeisers. En hij is $ 1,24 miljoen aan kinderbijslag verschuldigd.

Jupiterquadrat Transit Cheiron

In 2017 werd hij voor de rechtbank aangeklaagd voor 14 belastingfraudetellingen voor een totaalbedrag van ongeveer $ 1,7 miljoen. Zijn verschillende juridische problemen zijn de belangrijkste reden voor zijn faillissement.

als de hond buiten is

Een bericht gedeeld doorDMX(@dmx) op 4 oktober 2017 om 12:28 uur. PDT

Hij heeft een succesvolle carrière achter de rug die hem eerder een indrukwekkend vermogen heeft opgeleverd. Haar debuutalbum heetHet is donker en de hel is heetmeer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. En tijdens zijn carrière heeft hij tot nu toe wereldwijd meer dan 70 miljoen albums verkocht.

Hij maakte ook deel uit van verschillende films en sommige staan ​​hieronder vermeld:

Alweer Film Papier geld ophalen Acteur
2000 Romeo moet sterven Was $ 91 miljoen Jet Li Russel Wong, Delroy Lindo
2001 uittredende wonden Latrell Walker $ 79,9 miljoen Steven Seagal
2003 Wieg 2 Het graf Antonius kaal $ 56 miljoen kelly hu , Tom Arnold,Jet Li
2014 top vijf Hetzelfde $ 26,1 miljoen Crisrock,rosa dawson

Het privéleven van DMX

Over zijn persoonlijke leven gesproken, DMX is de vader van vijftien kinderen. was getrouwdTasher Simmonsik ben 1999.Na bijna 11 jaar relatie kondigde zijn vrouw Tashera Simmons in juli 2010 hun scheiding aan. Maar ze blijven goede vrienden. Samen hebben ze vier kinderen.

haar vijftienjarige zoonSimmons Exodusis geboren op 16 augustus 2016. Hij heeft een dochter met zijn vriendinWensLindström.Het paar begon te daten in 2014.

ADDENDUM: DMX met zijn ex-vrouw Tashera SimmonsBRON: Sfeer

DMX had verschillende buitenechtelijke affaires tijdens zijn huwelijk met Simmons. Gedurende deze tijd werd hij de vader van ten minste twee kinderen. de eerste was geborenMonique Waynein 2004 en de tweede eind 2008 aan een andere vrouw.

Wayne beweerde dat DMX jarenlang zijn kind verwekte, en daarom klaagt hij hem aan wegens schade aan zijn reputatie en kinderalimentatie. Hij ontkende dat het kind van hem was, wat uiteindelijk vals bleek te zijn door een DNA-test uit 2007, waarvoor hij $ 1,5 miljoen moest betalen.

Op 30 juli 2013 diende DMX een nieuw Chapter 11-faillissement in, dat werd aangevochten door het faillissementsadministratieprogramma van het ministerie van Justitie. Het werd later echter afgewezen door de United States Bankruptcy Court in Manhattan.

juridische kwesties

DMX is door de jaren heen vele malen betrokken geweest bij juridische zaken, waaronder verzet tegen arrestatie, dierenmishandeling, drugsbezit, roekeloos rijden, rijden zonder rijbewijs en valse identificatie.

Evenzo werd hij in juli 2017 aangeklaagd voor veertien aanklachten van belastingfraude. Het federaal parket beschuldigde hem van het niet betalen van inkomstenbelastingen van 2020 tot 2015. DMX werd schuldig bevonden en in maart 2018 veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar, waarvan drie jaar met toezicht. De rechtbank in Furthur beval hem om $ 2,29 miljoen te betalen.

lichaams metingen

  • Grootte: Staat op 5 voet 11 inch (180 cm) lang.
  • Gewicht: weegt 81 kg of 178,5 lbs vanaf 2018.

bekijk zijn video's,

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 06/29/2023

Views: 6549

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.